Chicwear.com.my
 www.lovelornlure.aridztech.com
 

Sekiranya anda merasakan pasangan anda iaitu kekasih, bakal isteri, tunang, isteri, suami atau sesiapa sahaja yang akan mendapat kebaikan daripada produk-produk di website ini, sila isikan alamat email mereka di sini. Informasi tentang anda tidak akan diketahui mereka.l

Contoh email

Email:


 

Click on the pic!

V-GIN LOTION -Rangsangan sexual untuk isteri-Memulihkan mati putik- Memperbaiki kedinginan terhadap suami-Melambatkan menopause- Merawat keputihan -Anti bakteria-Anti bau-Mengekalkan warna semulajadi kulit-Mengetatkan vagina-Memudarkan kesan gelap pada kulit-Merawat kesan kedutan pada faraj.

Click on the pic!

SENSACAFE - Minuman tenaga untuk lelaki- Mengandungi butea superba, jintan hitam, jintan putih dan halia bara- Meningkatkan ghairah seksual lelaki- Melancarkan peredaran darah- Membesarkan dan memanjangkan saiz zakar- Mengelakkan masalah ejakulasi pra matang- Meningkatkan imunisasi tubuh dan stamina badan- Mengurangkan kelesuan dan keletihan- Meningkatkan tenaga.

Click on the pic!

BODYLICIOUS - Mengawal selera makan-Meningkatkan tahap metabolisme-Menyah toksin- Mengeluarkan lendir berlebihan di dalam badan- Meningkatkan proses pembakaran lemak-Menjadi sumber tenaga-Menurunkan berat badan

Click on the pic!

VACUUM PUMP - Merawat dan membesarkan saiz zakar- Memberikan ketegangan maksimum kepada zakar- Merawat masalah mati pucuk dan ejakulasi pra matang- Mendapatkan size ideal.

Click on the pic!

CURVYLICIOUS - Memberi kesan pembentukan semulajadi kepada bentuk payudara yang kendur-Menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan-Membentuk payudara kepada saiz idaman-Dapat membentuk payudara dan pinggul yang pejal-Mengandungi agen anti kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser-Penggunaan yang kerap dapat mengurangkan risiko barah payudara.

Click on the pic!

SENSACREAM - Merawat sakit otot, kekejangan dan sengal badan- Membesarkan dan memanjangkan saiz zakar- Melambatkan ejakulasi agar tahan lebih lama- Memaksimumkan ereksi agar lebih tegang dan keras- Melancarkan peredaran darah- Mengurangkan pembekuan darah- Membesarkan diameter saluran darah- Rangsangan seksual daripada bau- Sangat berkesan di waktu pagi.

Click on the pic!

FAIRLADY - Menjadikan kulit lebih gebu- Menegangkan kulit- Melindungi kulit daripada sinar UV- Mengandungi agen anti-penuaan yang menjadikan kulit halus dan licin- Menghilangkan kedutan- Mengawal kulit yang tidak sekata menjadi lebih halus, cerah dan bermaya- Mengurangkan kesan parut dan jeragat.

Click on the pic!

SENSAMAX - Meningkatkan rangsangan seksual lelaki- Merawat mati pucuk, meningkatkan paras testosteron dan penghasilan sperma yang aktif- Meningkatkan tahap kecerdasan otak dan daya ingatan- Membantu melindungi tubuh daripada kanser- Melancarkan aliran darah- Meningkatkan tenaga dan stamina serta imuniti badan.

Click on the pic!

V-GIN CAFE - Minuman tenaga untuk wanita- mengandungi ubi bidadari putih, kacip fatimah, akar serapat dan manjakani-berfungsi merawat masalah dalaman wanita- Mengetatkan vagina- Membantu mengatasi masalah senggugut- Menstabilkan hormon wanita- Meningkat ghairah seksual wanita.

Click on the pic!

SENSAOIL - Merawat sakit otot,kekejangan dan sengal badan- Membesar dan memanjangkan saiz zakar- Melambatkan ejukasi agar tahan lebih lama- Memaksimumkan ereksi agar lebih tegang dan keras- Merawat lemah tenaga batin dan mati pucuk- Rangsangan seksual daripada bau- Mengelakkan pengakit uluran- Untuk lebih besar, panjang, keras dan tahan lama-Menjadi lebih bertenaga dan tidak mudah tewas-Melancarkan peredaran darah-Mengurangkan pembekuan darah-Membesarkan diameter saluran darah.

Click on the pic!

V-GIN DRINK -mengetatkan dan menguatkan otot faraj- Merawat darah beku- Melancarkan peredaran darah- Merawat senggugut, keputihan,jangkitan bakteria pada faraj- Melambat menopause dan sakit puan- Anti bakteria, anti bau dan sumber tenaga-Mengekalkan pH dan warna kulit semulajadi- Meningkatkan imunisasi badan- Mengeluarkan angin dalam badan-Mengelakkan kelesuan dan demam- Menyuburkan dan mengelakkan masalah rahim- Meningkatkan peluang mendapat zuriat.

Click on the pic!

SENSARING - Dicipta khas bagi melazatkan lagi hubungan suami isteri-Direka dengan gabungan teknologi dan inovasi-Mengaktifkan clitoris wanita-Mempercepatkan klimaks wanita-Melambatkan ejuklasi agar tahan lebih lama-Memaksimumkan ereksi agar lebih tegang.

Product shipment

Sensaoil-Cheras
Sensamax-Cheras
Vgin-Gombak
Fairlady-Gombak
Sensacafe-Keramat
Fairlady-Johor Bahru
Ayuzip Vgin-Setiawan
Bodylicious-Setiawan
Curvylicious-Setiawan
Curvylicious-Miri
Sensamax-UK Perdana
Sensaoil-UK Perdana
Vgin-UK Perdana
Sensamax-Manjalara
Sensaoil-Manjalara
Sensaring-Manjalara
Vgin-Bukit Jalil
Bodylicious-Miri
Waist trimmer-Miri
Vgin-Ptlg. Jaya
Bodylicious-Ptlg. Jaya
Curvylicious-Ptlg. Jaya
Sensaoil-Kuching
Venergy-Kuching
Sensapump-Ptlg. Jaya
Sensaoil-Ptlg. Jaya
Sensacream-Ptlg. Jaya
Vgin-Tmn Maluri
Ayuzip Vgin-Miri
Bodylicious-Miri
Curvylicious-Miri
Ayuzip Cafe-Miri
Sensaoil-JB
Ayuzip Vgin-Miri
Bodylicious-Miri
Curvylicious-Miri
Ayuzip Cafe-Miri
Sensaoil-Miri
Sensacafe-Miri
Sensamax-Miri
Waistrimmer-Miri
Vacuum pump-Kucg
Sensaoil-Kucg
Mior bar-Miri
Vgin lotion-JB
Mior bar-JB
Mior bar-JB
Sensacream-Kulim
Vgin-Kulim
Sensaoil-Kulim
Curvylicious-Kjg Sensaoil-PJ
Sensacream-PJ
Maxtender-PJ
Curvylicious-Kjg Curvylicious-Gombak
Breast pump-Gombak
Sensaring-Keramat
Sensacafe-Cheras
Sensamax-Cheras
Mior- bar-PJ
Breast pump-Selayang Curvylicious-Selayang
QShe-Selayang
MaxXtender-Shah Alam
Breast pump-PJ
Sensacream-Kulim
Vgin lotion-Kulim
Sensaoil-Kulim
Breast pump-Kulim
Bodylicious-Miri
Curvylicious-Miri
Ayuzip Cafe-Miri
Ayuzip Failady-Miri
Sensaoil-Penang
MaxXtender-Penang
HandsomeUp-Penang
MaxXtender-Bachok
Vgin lotion-Salak Sltn
Sensaoil-Salak Sltn
Sensapump-Salak
Sensaring-Bkt Katil
Sensacream-Bkt KatilSensaoil-Kulim
Sensacream-Bkt Bintang VMax-Bkt Bintang
Breast pump-Melaka
Breast pump-UAE
Breast pump-Miri
Breast pump-Kepong
Sensapump-Cheras
Breast pump-Shah Alam
Curvyylicious-Setapak
Qshe-Setapak
Sensaring-K. Berang
Curvylicious-Miri


Sponsored links

 

 


 

 

 

 


 

 

  

Maklumat terkini 
Nama:
Email:

Maklumat terkini seperti produk terbaru, promosi jualan murah, tips - tips berkaitan, e-book percuma dan maklumat - maklumat lain akan dihantarkan kepada anda melalui email. Sila isikan maklumat yang diperlukan sekarang untuk penghantaran maklumat pertama dan juga menerima e-book istimewa percuma seperti yang dinyatakan di bawah. Anda boleh memilih untuk menghentikan servis ini pada bila- bila masa sahaja. Jika berminat untuk mendapatkan servis percuma ini, sila isikan maklumat di atas.Terima kasih.

Perhatian: Ebook Kamasutra dan 101 idea romantik ini diberikan khas untuk pengetahuan suami dan isteri sahaja. Amaran! E-book ini hanya untuk bacaan dewasa sahaja.

 

Latest updated website:

www.sensa-ayuzip.com

Promosi Terkini-Pakej Hebat!

Yang mana satu pilihan anda?

Menghadapi kemurungan...

atau mengecapi kebahagiaan...

Khas untuk bakal pengantin, pengantin "baru" dan "lama" untuk mengekalkan kebahagian alam rumahtangga.

Permasalahan kesihatan lelaki dan wanita yang akan terjadi kepada pasangan suami isteri jika tidak menitikberatkan tentang kesihatan dalaman daripada awal lagi..

Sejuk tubuh badan?

Sakit otot?

Sengal- sengal badan?

Masalah hubungan kelamin??

Zakar kecil , mengecut dan pendek??

Lemah tenaga batin??

Nafsu seksual berkurangan??

Cepat klimaks??

Mati pucuk???

Pergaduhan suami isteri???

Penceraian???

Yang paling penting, JANGAN TUNGGU semua ini berlaku!!!

This info is strictly for the knowledge of husband and wife relationship.

Produk-produk baru

Anion Pad Wanita

Anion2u.com

 

ChicWear

Chicwear.com.my

 

Minyak Lintah Asli Bespan

Percuma dengan pembelian Handsome Up Pump

Phero-X & Magnetic-Aura

Pistol-Pump

ProExtender

Extrememen

Extremewomen

Four Steps Sauna Belt

Air Face Lift-up Belt

Breast Pump with Free Breast cream

MonaVie

MaxXtender

Ayuzip Vgin lotion

Sensaoil

Mior Facial Bar

 

The transaction in this website can be done via

Maybank2u and Credit cards.

English website:

Mior Facial Bar

Apa kata mereka?

Pn Haryani, Sabah.

Sebagai wanita yang telah berumahtangga, saya amat menitikberatkan kesihatan dalaman. Dulu, saya sering mengalami masalah keputihan. Pelbagai produk telah saya cuba tetapi kurang berhasil. Salah seorang kenalan saya menyarankan agar menggunakan produk Ayuzip V-Gin Lotion. Seminggu selepas itu, masalah keputihan semakin pulih. Lebih menarik saya juga telah mencuba krim payudara Ayuzip Curvylicious. Pada mulanya saya kurang yakin dengan keberkesanan krim ini. Namun dalam masa 3 hari, ia mula menampakkan kesan. Kini saya semakin yakin dengan penampilan saya. Terima kasih Ayuzip dan saya mengesyorkan agar semua wanita di Malaysia mencuba produk-produk Ayuzip dan rasai perbezaannya.

Puan Suraya Idar, Batu Pahat.

Sebagai pengasas salon dan perunding kecantikan saya memang amat menitikberatkan soal kecantikan dari segi luaran dan dalaman. Pada akhir tahun 2006, saya merasakan berat badan saya naik mendadak dan badan mudah terasa penat. Pada awalnya saya menjangkakan faktor penambahan usia saya sebagai penyebab. Mujurlah pada awal tahun 2007 saya telah tertawan untuk mencuba produk Ayuzip V-Gin Drink dan Ayuzip Bodylicious. Wow!! Ternyata berkesan dan menakjubkan. Setelah sebulan mengamalkannya, saya dapati rasa penat, letih dan lesu tiada lagi. Malah, badan lebih ramping dan menawan. Semua aktiviti harian saya berjalan lancar. Ayuzip Fairlady dan Ayuzip Curvylicious juga tidak kurang hebatnya. Kulit lebih halus dan badan makin terbentuk. Penampilan diri mestilah sentiasa dijaga, barulah namanya power!

Puan Suzilawati bt Mohd Zain, Cheras

Saya selalu alami hidung tersumbat dan bersin tiap-tiap pagi. Resdung yang saya alami ini berpanjangan selama setahun. Jerawat juga semakin banyak tumbuh. Setelah amalkan Ayuzip Bodylicious selama 2 bulan, saya tidak lagi alami hidung tersumbat dan bersin tiap-tiap pagi. Jerawat juga makin kurang. Berat badan saya yang dulunya 65 kilogram kini telah turun hingga 55 kilogram. Ayuzip Bodylicious juga membantu saya dalam melawaskan pembuangan air besar serta membuang angin dalam badan. Tidak sia-sia saya menggunakan Ayuzip Bodylicious. Ianya memang berkesan. Terima kasih Ayuzip Bodylicious. 

Norhatini Bt. Arshad, Bandar Tun Hussein Onn. 

Saya selalu rasa sakit perut setiap kali datang bulan. Selalunya saya akan makan panadol penahan sakit untuk mengelak kesakitan setiap bulan. Saya mencuba Ayuzip V-Gin Drink setelah diperkenalkan oleh seorang kawan. Alhamdulillah….. tiada lagi sakit yang saya alami pada bulan berikutnya. Sama sekali saya tidak sangka kesan yang saya terima secepat ini. Saya berterima kasih pada Lovelorn Lure kerana mencipta produk sehebat ini. Ayuzip V-Gin Drink memang produk khas untuk wanita.

Tengku Abdullah Bin Tengku Yahya, Kelantan.

Saya pengguna setia Sensaoil dan keajaiban yang berlaku ialah saya begitu yakin setiap kali bersama dengan isteri saya.Tiada lagi masalah dalam hubungan kami, keperkasaan dan kelakian lelaki sejati saya terserlah dengan Sensaoil.Gunakanlah Sensaoil pasti kesannya menakjubkan.

En Fadi, Bera.

Menggunakan Sensacream menjadi rutin saya setiap hari. Bak kata orang lebih baik mencegah dari merawat. Dengan itu tidak salah sekiranya saya mengambil langkah berani untuk mencuba Sensacream walaupun kali pertama saya mencuba produk tersebut. Kita makin hari makin berumur dengan itu banyak perkara yang perlu dititikberatkan terutama dari segi kesihatan dalaman. Setelah mencuba Sensacream, saya rasa ia sesuatu yang patut saya lakukan dari dahulu lagi. Ia membantu saya memantapkan lagi daya ketahanan lelaki saya serta menjadikan saya seorang suami yang lebih gagah kini di sisi isteri. Kebahagiaan isteri kebahagian kami bersama. Dengan itu menjadi tugas saya menjanjikan kebahagian kepada isteri. Kini setelah lebih 3 botol menggunakannya, saya mendapt saiz ideal dan ketegangan maksima yang diimpikan oleh semua lelaki. Terima kasih Sensacream!

 

En Zainuddin Bin Zainal, Petaling Jaya.
Sensacream mengubah tanggapan saya kepada produk berasaskan minyak lintah sebelum ini. Sebelum ini saya pernah juga menggunakan minyak lintah tetapi kesannya tidak seperti yang dikatakan. Setelah menggunakan Sensacream 2 bulan yang lalu, saya merasai kelainannya terutamanya sewaktu bersama isteri. Keintiman kami seperti pengantin baru katanya. Isteri sering menanti kepulangan saya dengan senyuman bermakna. Saya berbangga dengan kehebatan yang saya miliki kini. Sensacream menjadi idaman setiap lelaki yang inginkan kepuasan maksima.

En Mohd Fahmi, Keramat. 

Sebelum ini saya telah mencuba pelbagai produk berkaitan tenaga lelaki tetapi akhirnya saya kecewa dengan kesannya. Sehingga itu saya tidak lagi berani mencuba sebarang produk kesihatan yang diiklankan di pasaran. Setelah mencuba sampel Sensacream yang diberikan oleh kawan saya yang juga merupakan stokis Lovelorn Lure, saya begitu teruja. Walaupun baru sekali mencuba, Sensacream mengubah tanggapan saya terhadap produk berasaskan minyak lintah sebelum ini. Saya terus mendapatkan Sensacream dan kini saya telah menggunakan 4 botol. Kesannya amat menakjubkan. Sensacream membuatkan saya hebat seperti seorang teruna yang gagah perkasa. Ia mampu memberi kekuatan luar biasa kepada saya. Isteri saya semakin berpuas hati dengan perubahan pada diri saya. Setiap malam kini adalah seperti malam pertama bagi saya. Saya berbangga menjadi salah seorang pengguna Sensacream. Sensacream memang lain dari yang lain.

En Aris Bin Taup, Gombak.

Pencarian saya selama ini terhenti di sini. Kini kami menikmati malam-malam indah kami dengan lebih hebat lagi. Jika isteri saya mampu tersenyum kepuasan menikmati perbezaannya, mengapa tidak isteri anda. Sensaoil terbukti keberkesanannya.

En Abdul Halim Ramli, Taiping.

Sensaoil memang benar-benar hebat! Setelah menggunakannya, Alhamdulillah... kehidupan rumahtangga saya menjadi begitu bermakna. Saya berasa yakin setiap kali bersama isteri saya. Keberkesanan produk Sensaoil memang tidak dapat dinafikan. Masalah tidak ada lagi setelah menggunakan Sensaoil. Gunakanlah Sensaoil untuk kebahagiaan rumahtangga anda.

En Manja Bin. Khamis, Kedah.

Saya menggunakan Sensaoil hampir setahun yang lalu setelah melihat iklan tersebut di TV3. Mulanya saya berminat dengan Sensaoil kerana ingin mencuba sebagai minyak urut untuk merawat sakit otot tetapi, setelah sebulan saya mencuba, saya dapati sensaoil bukan sahaja bertujuan sebagai minyak urut, tetapi produk ini membuatkan saya semakin gagah perkasa terutama dari segi saiz dan ketahanan. Hubungan saya dan isteri semakin mesra dari hari ke hari. Kini, saya bertambah bahagia dengan bertemankan Sensaoil. Saya mengesyorkan kepada kawan-kawan saya untuk mencubanya. Sekarang, saya berbangga menjadi salah seorang Stokis Negeri Kedah.

Adie b. Abdullah, Puchong.

Saya berbangga dengan pujian dari isteri. Macam malam pertama katanya. Tak sia-sia saya gunakan Sensaoil serta Sensa Vacuum Pump.

Mohd Hidir, Pandan Indah.

Apabila guna Sensaoil memang dah power. Tetapi bila guna Sensaoil berserta Sensa Vacuum Pump, kelainannya sungguh ”MENAKJUBKAN”. Isteri tersenyum manja hingga tidak terkata. Malah semakin hari semakin sayang.

En Saaban Mat, Serdang.

Tak semestinya dah kahwin dan ada anak dah kurang mantap. Tengoklah saya, walaupun dah berumur bukan halangan untuk gembirakan dan membahagiakan isteri tercinta. 3 botol Sensaoil je dah cukup saya buktikan keperkasaan saya.

En. Mohd Zainal Abidin B. Abdullah, Port Dickson.

Bekerja siang dan malam memang memenatkan. Tetapi kepuasan isteri membuatkan saya berbangga bergelar seorang lelaki gagah. Terima kasih Sensaoil.

Kamaruzaman Bin Seli, SACC MALL, Shah Alam.

Kelelakian seseorang itu terbukti apabila dapat memberikan persembahan yang terbaik terhadap pasangannya. Dengan Sensaoil, kelelakian itu saya miliki.

Hubungan intim suami isteri

ADA lelaki sanggup menghampakan permintaan isteri dengan alasan tidak mahu berdepan masalah lemah dan lesu selepas menjalin hubungan intim.

Malah, ada lelaki seperti itu menganggap situasi berkenaan sebagai masalah apabila menyifatkan ia mengganggu rutin harian, terutama ketika mahu melakukan pekerjaan tertentu.

Hakikatnya, lelaki yang ada tanggapan sedemikian silap! Hubungan intim memberi pelbagai nikmat kepada pasangan berkahwin.

Untuk lelaki, ia mengghairahkan dan membuatkan perjalanan darah dalam badannya bergelora.

Ketika melakukan gerakkan intim, semua ototnya langsing dan aktif. Ketika bergerak aktif, perjalanan darah dalam badan lancar, pernafasannya meningkat, degupan jantungnya juga meningkat dan ketika di kemuncak, semua sistem dalam badannya bergelora sehingga berdepan keadaan yang sangat selesa.

Semua itu hasil tindak balas pengeluaran kimia beta-endorfin, oxitocin dan vasopressin. Kimia itu menyegarkan badan, memberi keriangan dan rangsangan.

Bagi lelaki yang kurang selesa kerana bimbang kesan hubungan intim menjadikannya lemah dan lesu, ia fikiran atau tanggapan yang tidak betul.

Memang ada segelintir lelaki percaya mereka akan letih selepas mengeluarkan air mani, seolah-olah pengeluaran air mani melemahkan badannya.

Sebenarnya, fenomena ejakulasi akan diikuti dengan letih dan lesu. Ia bukan masalah, tetapi perubahan biasa dan boleh diatasi dengan pengambilan produk- produk yang menambah tenaga seksual.

Daripada perspektif Islam, hubungan intim adalah ibadat dan bayangkan ganjaran yang Tuhan beri kepada pasangan berkahwin, selain cahaya mata.

Ia cukup untuk dijadikan sebagai motivasi bagi pasangan berkahwin. Gunakan kebijaksanaan untuk mengubah sikap dan fikiran berkenaan.

Sepatutnya pada zaman muda ini, manfaatkan hubungan intim dengan bijak. Jangan pula apabila sudah berumur baru timbul perasaan kesal.

 

Selamat datang ke website www.lovelornlure.aridztech.com

 

 

Menara Lovelorn Lure,
No 38, Jalan Temenggung 7/9,
Bandar Mahkota Cheras, Seksyen 9,
43200 Cheras, Selangor,
Malaysia
Company's official website: www.lovelornlure.com
Sensa series' official website: www.sensaoil.com

Harian Metro, 15 Jun 2008

Lovelorn Lure utama mutu

ASPEK keberkesanan, ketinggian mutu dan kepuasan hati pengguna menjadi keutamaan Lovelorn Lure Industri Sdn Bhd (Lovelorn Lure).

Lantas, tidak hairan jika syarikat yang mula mengeluarkan produk pertamanya pada 2006 itu kini mampu menghasilkan 12 rangkaian produk untuk lelaki dan wanita.

Antaranya set produk untuk lelaki, Sensa Series dan set produk wanita, Ayuzip Series.

Sensa Series terdiri daripada Sensaoil, Sensacream, Sensa Ring Vibrator, Sensa Vacuum Pump, Sensa Cafe dan Sensamax.

Ayuzip Series pula yang sinonim dengan wanita terdiri daripada Ayuzip V-Gin Lotion, Ayuzip V-Gin Drink, Ayuzip Curvylicious, Ayuzip Fairlady dan Ayuzip V-Gin Cafe.

Produk Ayuzip Bodylicious pula boleh dinikmati lelaki dan wanita untuk membantu dari segi pengawalan berat badan serta pembuangan toksin, lendir dan lemak dalam badan.

Dengan gabungan ekstrak herba dan lintah serta dihasilkan menggunakan teknologi nano di kilang bertaraf Amalan Pengilangan Baik (GMP), Lovelorn Lure memastikan Sensa Series dan Ayuzip Series tidak mengandungi campuran steroid atau campuran berbahaya yang boleh memberi kesan sampingan kepada pengguna.

Produk berkenaan juga sudah diuji secara klinikal dan diperakui Kementerian Kesihatan Malaysia.

 

 

 

Untuk makluman, website ini adalah website persendirian dan bukanlah website rasmi syarikat. Untuk maklumat-maklumat selebihnya, anda bolehlah menghubungi webmaster.

Harap maklum dan terima kasih.

10 Ways to say NO to a man

1.Just because I don't want to have sex doesn't mean I don't love you.
2.I don't feel ready to have sex yet, can we wait?
3. I want to wait until I am married to have sex.
4. I want to do it when it feels right not just because all my mates are.
5. You say you'll leave me if I say no. I don't want to go out with you now anyway.
6. I'm not 18 yet, it's illegal.
7. My religion says I should wait until I'm married to have sex.
8. We don't have to have sex to prove we love each other.
9. If you love me you won't pressure me into doing something I don't want to.
10. I just don't want to!

 

Valuable health tips for husband

What Are Men's Organ Enlargement Exercises?

All About the Men's Organ

Men's Organ Enlargement Methods

Coping With Having a Small Men's Organ

What to do if your sex drive dissapears?

Men's Sexual Health Problems

 

Valuable health tips for wife

Natural Breast Enhancement Methods

8 Fun Facts About Your Breasts

Common Sense Approach to Improve Your Breast Health

Natural Way of Breast Enhancement

Natural Breast Enhancement Methods

Sexual Dysfunctions In Women

Bras and Breast Cancer

Over Coming Breast Cancer

 

HUKUM MENGGUNAKAN ALAT-ALAT BANTUAN UNTUK TUJUAN HUBUNGAN KELAMIN

KEPUTUSAN MUZAKARAH JAWATANKUASA FATWA MAJLIS KEBANGSAAN BAGI HAL EHWAL UGAMA ISLAM MALAYSIA

Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia Kali Ke-70 pada 29 September 2005 memutuskan bahawa adalah harus menggunakan alat bantuan untuk tujuan hubungan kelamin. selagimana ia tidak memudharatkan dan tidak najis


KEPUTUSAN MESYUARAT JAWATANKUASA FATWA NEGERI SELANGOR

Mesyuarat Jawatankuasa Fatwa Negeri Selangor Kali 6/2005 pada 15

November 2005 telah memutuskan bahawa harus menggunakan alat-alat -bantuan untuk tujuan hubungan kelamin bagi suami dan isteri dengan syarat-syarat seperti berikut :

i Tidak mendatangkan kemudharatan dari segi fizikal ataupun mental sama ada dalam jangka masa pendek atau panjang

ii. Alat yang digunakan bukan dari bahan yang najis

iii. Hendaklah persetujuan bersama di antara suami dan isteri

iv. Digunakan untuk tujuan kebaikan bagi perkara yang diharuskan oleh syara’ sahaja

 

Product shipment

Semua produk akan dikirimkan secara pos laju dan dijamin sampai pada masa 2 hari maksimum. Pesanlah sekarang!

Klik untuk membuat pesanan

Sponsored links

Anion2u.com

 

2008 lovelornlure.aridztech.com

Online support / web admin

Aridztech.com
Bandar Mahkota Cheras
43200 Selangor
Malaysia
Mobile no:012-298 7757

 


Istimewa untuk kebahagian
          suami dan isteri